Τα αδέσποτα και η βάρβαρη στάση του Μπέου (ηχητικό)

 14/12/2014

Στην πόλη του Βόλου όπως και πανελλαδικά, υπάρχει μεγάλο ζήτημα με τα αδέσποτα σκυλιά. Η νέα δημοτική αρχή του Αχ. Μπέου αντιμετωπίζει το πρόβλημα με έναν παράνομο και βάρβαρο τρόπο.
Κοροϊδεύει και παραπληροφορεί την τοπική κοινωνία.  Την ενδιαφέρει η επικοινωνιακή διαχείριση του προβλήματος και όχι μια ουσιαστική και πολιτισμένη λύση.
Η δημοτική κίνηση «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης», στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του "Ξ", πραγματοποίησε εκδήλωση την Δευτέρα 8 Δεκέμβρη για να καταγγείλει την δημοτική αρχή για την στάση της και να προτείνει τρόπους λύσης του θέματος.
Το θέμα πήρε δημοσιότητα γιατί οι καταγγελίες είναι σοβαρές και έγινε μια αρχή για να πληροφορηθούν οι πολίτες του Βόλου για την πραγματικότητα. (περισσότερα μπορείτε να δείτε σε πρόσφατο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Ταχυδρόμος» εδώ: http://www.taxydromos.gr/article.php?id=151065&cat=1).
Στα πλαίσια αυτά ο τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βόλου,  σ. Κώστας Ιατρόπουλος, έδωσε συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Ένα», την οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:


Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *