Εξαιρετικά πετυχημένη η συνεστίαση του "Ξ" στο Βόλο


21/12/2014

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και σε ένα πολύ ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η φετινή συνεστίαση από το «Ξεκίνημα» Βόλου, μια εκδήλωση που η Οργάνωσή μας διοργανώνει εδώ και πέντε χρόνια, πάντα λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.
Στο εστιατόριο «Ένα Τρίτο» δεν περίσσευε ούτε καρέκλα (!) καθώς 75 σύντροφοι και φίλοι συμμετείχαν στο φετινό μας γλέντι και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να τραγουδήσουν (με την πραγματικά πολύ καλή ρεμπέτικη κομπανία) και φυσικά να συζητήσουν για όλες τις πολιτικές εξελίξεις της περιόδου.

Στα πλαίσια της συνεστίασης έγιναν και οι κληρώσεις για τις δυο λαχειοφόρους αγορές. Η πρώτη λαχειοφόρος κλήρωνε 26 δώρα, πολλά από αυτά χειροποίητα, όλα προσφορές φίλων και συναγωνιστών, ενώ η δεύτερη κλήρωνε ένα πραγματικά μεγάλο δώρο, μια εβδομάδα δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Ληθάνεμον» στον Αγνώντα Σκοπέλου.

Σαν αποτέλεσμα της συνεστίασης, των λαχειοφόρων αγορών και της στήριξης όλων των φίλων και συντρόφων καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα πολύ σημαντικό ποσό οικονομικής ενίσχυσης (1.141 ευρώ) που θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση της δραστηριότητας της Οργάνωσής ώστε να παρέμβουμε πιο δυνατά στους αγώνες της επόμενης περιόδου. Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες όσους κατάφεραν να έρθουν στο φετινό μας γλέντι, αλλά και όσους ήθελαν, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω της οικονομικής κατάστασης. Και του χρόνου!
Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *