Συνέντευξη Τύπου για τη διαχείριση των απορριμμάτων (βίντεο)

11/02/2015 

Την Τρίτη 10/2 η δημοτική κίνηση «Δρόμοι Συνεργασίας, Ανατροπής & Αλληλεγγύης», στην οποία συμμετέχει ενεργά το «Ξ», παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει «ανοίξει» και πάλι στο Βόλο.
(περισσότερα για το ζήτημα δείτε στην πρόσφατη ανακοίνωση των «Δρόμων» εδώ)

Αφορμή για τη συνέντευξη τύπου στάθηκε η απαράδεκτη, για ακόμα μια φορά, στάση της δημοτικής αρχής του Αχ. Μπέου. Πριν μια εβδομάδα κάλεσε σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου έχοντας στην ατζέντα το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και έδωσε περιθώριο 15 ημέρες έτσι ώστε οι δημοτικές παρατάξεις να στείλουν τις προτάσεις τους. Παρά το ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο, οι «Δρόμοι Συνεργασίας» συνέχισαν την προετοιμασία ανακοινώνοντας στα πλαίσια αυτά ανοιχτή εκδήλωση για το ζήτημα με καλεσμένους ομιλητές επιστήμονες και μέλη της ΠΡΩΣΥΝΑΤ (Πρωτοβουλία Συνεννόησης για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική) για την Τετάρτη 11/2.
(περισσότερα άρθρα καθώς και ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων μπορείτε να δείτε εδώ)

Η απάντηση του Μπέου ήταν να καλέσει έκτακτη σύσκεψη του δημοτικού συμβούλιου την ίδια ημέρα με την εκδήλωση, «μέσα» στις 15 ημέρες που οι παρατάξεις θα έστελναν τις προτάσεις τους. Ας σημειωθεί ότι μέχρι την ώρα της συνέντευξης τύπου ο Μπέος δεν είχε αποστείλει τις προτάσεις της δημοτικής αρχής (ενώ οφείλει να τις έχει στείλει 5 ημέρες νωρίτερα από τη σύσκεψη κάθε δημοτικού συμβουλίου).

Η εκδήλωση των «Δρόμων» αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη, 18/2.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθέτηση του σ. Νίκου Κανελλή, δημοτικού συμβούλου Βόλου καθώς και το «άνοιγμα» της συνέντευξης τύπου από τον επικεφαλής της δημοτικής ομάδας, Μαργαρίτη Πατσιαντά.
Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *