Στηρίζουμε τη συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό - Όλοι και όλες αύριο Παρασκευή 13/3 στις 11:30πμ στη ΔΕΥΑΜΒ

12/3/2015 


Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη του Δήμου Βόλου να πάρει μέρος στην αυριανή συγκέντρωση που καλεί η «Κίνηση Πολιτιών Πηλίου και Βόλου για το Νερό». Το θέμα δεν αφορά μόνο τους αγρότες που διεκδικούν η άρδευση να μείνει στα χέρια του Δήμου Βόλου, των τοπικών συμβουλίων και των τοπικών κοινωνιών ώστε να μην αυξηθεί κατακόρυφα η τιμή του νερού άρδευσης για την αγροτική παραγωγή. Το θέμα μας αφορά όλους γιατί έχει να κάνει με την επιβολή αυταρχικών και φασιστικών πρακτικών στη συνολική λειτουργία του Δήμου από την πλευρά της δημοτικής αρχής Μπέου.


Ο αυταρχισμός, η παρουσία της αστυνομίας σε δημοτικούς χώρους, οι ρουφιανοκαταγγελίες του δημάρχου στον εισαγγελέα για δήθεν επεισόδια που ο ίδιος ξέρει ότι θα γίνουν, οι λεκτικοί προπηλακισμοί και οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον όποιου ασκεί κριτική, η λογική «αποφασίζω και διατάζω», η αντίληψη «θα κάνω ότι γουστάρω» και «θα απαντάω άμα γουστάρω» με δυο λόγια η αντιδημοκρατική λειτουργία και η φασιστική συμπεριφορά πρέπει να σπάσει! 
Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *