«Στημένο» το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με «φαντάρους» για να ψηφίσει τον κανονισμό άρδευσης ο Μπέος!

27/03/20015 

Aνακοίνωση από το Ξεκίνημα Βόλου 

Το θέατρο του παραλόγου και τα φαινόμενα εκφυλισμού δεν έχουν τελειωμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με ηθικό αυτουργό τη δημοτική αρχή του Μπέου. Τη Δευτέρα 23/3 εκτυλίχθηκε ακόμα μια πράξη. Οι δύο υποτιθέμενοι φαντάροι που διέκοψαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας «ήρθαμε να αφήσουμε τα τηλέφωνά μας για τη δημοτική σύμβουλο που κάνει καλό σεξ»[1] συνέχισαν ουσιαστικά τις χυδαίες και σεξιστικές λεκτικές επιθέσεις του Μπέου με στόχο τις γυναίκες δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης κατήγγειλαν το γεγονός ως υποκινούμενο από τη δημοτική αρχή και αποχώρησαν από τη συνεδρίαση!
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες διάλυσης της συνεδρίασης και χάους ο Μπέος προχώρησε στον πραγματικό του στόχο, την ψήφιση εκτός ημερησίας διάταξης(!) τον κανονισμό άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ[2]!
Τις επόμενες ημέρες και μετά από μηνύσεις αναγνωρίστηκαν οι «φαντάροι» οι οποίοι αν και δήλωσαν ότι ήθελαν να κάνουν πλάκα όντας μεθυσμένοι, στην πραγματικότητα πρόκειται για γηπεδικούς «κολλητούς» του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Πράττου οι οποίοι έδρασαν με συγκεκριμένο στόχο.
Ο υπόδικος δήμαρχος του Βόλου κάθε φορά «εντυπωσιάζει» ακόμη περισσότερο με τις μεθόδους που ακολουθεί. Κάποιος όμως πρέπει να του πει ότι τα Δημοτικά Συμβούλια δεν είναι αγώνας ποδοσφαίρου για να τον «στήσεις».
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι καταδικάζουμε το γεγονός και αυτούς που το προκάλεσαν, αλλά πέρα από αυτό θα παλέψουμε μαζί με τηνΚίνηση Κατοίκων Πηλίου και Βόλου για το Νερό για την αποτροπή της εφαρμογής του κανονισμού.[3]


_________________________
[1] Δες βίντεο εδώ: http://www.thessaliatv.gr/news/12426/apisteyta-gegonota-sto-dhmotiko-symboylio-boloy-video/[2] Περισσότερα για το ζήτημα της άρδευσης: http://www.volos.xekinima.org/2015/03/blog-post_14.html[3] Ενημέρωση για τις δράσεις της «κίνησης» εδώ: http://watervolo.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *