Εκδήλωση-Αλμυρός: Η εναλλακτική πρόταση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε περιφερειακούς Δήμους

01/04/2015 

Η «Ενωτική Δημοτική Κίνηση», δημοτική παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί τη μείζονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων την Παρασκευή 3 Απριλίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου του Αλμυρού στις 7:30μμ και ομιλητές θα είναι οι Τ. Κεφαλάς και Β. Στογιάννης (από την ΠΡΩΣΥΝΑΤ), ο Γ. Σταμπουλής (περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας) και ο σ. Νίκος Κανελλής (δημοτικός σύμβουλος Βόλου).


Αντίστοιχη εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί και στο Βόλο στις 18/2*. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ζήτημα ανοίγει και σε άλλους δήμους της Μαγνησίας για να προχωρήσει η ολοκληρωμένη και αποκεντρωμένη κοινωνική διαχείριση των απορριμμάτων χρειάζεται συνεργασία ανάμεσα σε όμορους δήμους. Επίσης είναι απαραίτητος ο συντονισμός ανάμεσα στις δημοτικές κινήσεις της Αριστεράς αλλά και στις κινηματικές πρωτοβουλίες των ίδιων των πολιτών για να αποτραπούν τα όποια (φανερά ή κρυφά) σχέδια για εγκατάσταση στον νομό Μαγνησίας εργοστασίων διαχείρισης των απορριμμάτων που άμεσα ή έμμεσα θα οδηγούν στην καύση τους.


Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *