Καταγγελία εργαζομένων ΕΡΑ Βόλου

02/05/2015 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 

Ο απών από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας Μ. Μιτζικός συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε η δικομματική Κυβέρνησή του. Αυτό που, ως φαίνεται, ξέρει και ο ίδιος καλά να κάνει. Τη μεθοδευμένη στοχοποίηση ενός οργανισμού, μιας ομάδας εργαζομένων ή και ανέργων όπως στην προκειμένη περίπτωση, σε μια προσπάθεια στροφής της κοινής γνώμης εναντίων τους και διοχέτευσης της ανθρώπινης οργής και αγανάκτησης στο αλληλοφάγωμα.

Όλοι λίγο πολύ ζήσαμε στο πετσί μας παρόμοιες πρακτικές τα τελευταία χρόνια: απολυμένοι καθηγητές, καθαρίστριες, γιατροί και νοσηλευτές, σχολικοί φύλακες, διοικητικοί υπάλληλοι στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και στους ΟΤΑ και τόσοι ακόμα εργαζόμενοι στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Εκεί αποσκοπεί και η αναφορά του στους απολυμένους αγωνιζόμενους της ΕΡΤ.


Δεν περιμένουμε από την παράταξη που συγκυβέρνησε με ΠΝΠ και ΚΥΑ και τον έχρισε επικεφαλής της στις δημοτικές εκλογές να αντιληφθεί το ρόλο της ΕΡΤ ως δημόσιο αγαθό, γιατί είναι η ίδια παράταξη που έφερε την υποτέλεια, την κοινωνική εξαθλίωση και το μαύρο στη ζωή μας. Δεν περιμένουμε ούτε από τον ίδιο να αντιληφθεί ότι ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Βόλου είναι κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία αυτού του τόπου γιατί δεν κατάφερε ποτέ του να γίνει ένας από εμάς και να αφουγκραστεί τα προβλήματα του τόπου μας. Δεν θα μπορέσουμε να τον ακολουθήσουμε στον ολισθηρό πολιτικό κατήφορο που έχει χαράξει και βαδίζει σταθερά.Γνωρίζοντας ότι η αντίσταση του Λαού ενοχλεί τους «θύτες» και τις κάθε λογής πολιτικές-οικονομικές ληστοσυμμορίες που δρουν διαχρονικά εις βάρος του και λυμαίνονται αυτόν τον τόπο, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μαζί με τους τοπικούς φορείς, τις συλλογικότητες και τους αλληλέγγυους που μας στήριξαν 23 μήνες τώρα για μια ΕΡΤ ανοιχτή την κοινωνία, δημοκρατική και ελεύθερη και επιφυλασσόμαστε για κάθε δικαίωμά μας απέναντι στην ύβρη και στη συκοφαντία εις βάρος μας.ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ – ΕΡΑ ΒΟΛΟΥ
Share on Google Plus

About ΞΕΚΙΝΗΜΑ Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *