Τετάρτη 22/11: Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

Αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για συνέλευση την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, 8:30μμ στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 





Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών
κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

Η υποχώρηση της Δημοτικής Αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τους πολίτες του Βόλου. Αντίθετα πρέπει να μας ανησυχεί το γεγονός ότι την ίδια ώρα που ορίστηκε το πρωί της Δευτέρας Δημοτικό Συμβούλιο, ύπουλα προσπάθησαν να αποψιλώσουν τα δέντρα στην οδό Καραμπατζάκη.  Τα σκουπίδια συνεχίζονται να καίγονται από την ΑΓΕΤ δίπλα στα σπίτια μας. Συνολικά 200.000 τόνοι σκουπιδιών αμφιβόλου προελεύσεως θα καίγονται στους μη συμβατούς κλιβάνους της τσιμεντοβιομηχανίας.  Άλλοι 60.000 τόνοι λυματολάσπης και υλικά που θα παράξουν διοξίνες και φουράνια σύμφωνα με την αδειοδότηση θα καούν ετησίως. Πρέπει να το σταματήσουμε άμεσα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος που κωφεύει στις διαμαρτυρίες των πολιτών και των φορέων και έναν Δήμο που τηρεί μία στάση Πόντιου Πιλάτου στο έγκλημα που επιτελείται.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου σήμερα Τετάρτη 22-11-2017 στις 20:30 στο Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (είσοδος από Ιάσονος) για να συζητήσουμε για τις μελλοντικές μας κινήσεις.
Share on Google Plus

About Ξεκίνημα Βόλου

ΞΕΚΙΝΗΜΑ - Σοσιαλιστική Διεθνιστική Οργάνωση
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *